Džemperis „Trispalvė“

48.50

Papildoma informacija

Dydis

, , ,

Spalva

, ,

Dydžių lentelė

  XS S M L XL
A KRUTINĖS APIMTIS 46 47 50 54 58
B RANKOVĖS ILGIS 55 55 58 60 62
C DŽEMPERIO ILGIS 62 65 68 70 70

 

Sudėtis

Džemperius siuvame patys, jiems naudojame aukštos kokybės audinius (kilpinis trikotažas, audinio gramatūra 290g/m2), kurie ilgai tarnaus ir atrodys nepriekaištingai.
Sudėtis: 95% medvilnė, 5% elastanas.

Priežiūra

Priežiūros patarimai norint ilgiau išlaikyti gaminio kokybę:
• Skalbti išvertus į kitą pusę, ne didesnėje nei 40 laipsnių temperatūroje.
• Naudoti švelnias skalbimo priemones, nebalinti.
• Skalbiant nenaudoti džiovinimo funkcijos.
• Nelyginti tiesioginiame spaudos plote.
• Lyginti žemoje temperatūroje – max 100 laipsnių.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Džemperis „Trispalvė“”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Džemperis „Trispalvė“

48.50

Džemperis „Trispalvė“

48.50

Papildoma informacija

Dydis

, , ,

Spalva

, ,

Dydžių lentelė

  XS S M L XL
A KRUTINĖS APIMTIS 46 47 50 54 58
B RANKOVĖS ILGIS 55 55 58 60 62
C DŽEMPERIO ILGIS 62 65 68 70 70

 

Sudėtis

Džemperius siuvame patys, jiems naudojame aukštos kokybės audinius (kilpinis trikotažas, audinio gramatūra 290g/m2), kurie ilgai tarnaus ir atrodys nepriekaištingai.
Sudėtis: 95% medvilnė, 5% elastanas.

Priežiūra

Priežiūros patarimai norint ilgiau išlaikyti gaminio kokybę:
• Skalbti išvertus į kitą pusę, ne didesnėje nei 40 laipsnių temperatūroje.
• Naudoti švelnias skalbimo priemones, nebalinti.
• Skalbiant nenaudoti džiovinimo funkcijos.
• Nelyginti tiesioginiame spaudos plote.
• Lyginti žemoje temperatūroje – max 100 laipsnių.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Džemperis „Trispalvė“”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Džemperis „Trispalvė“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
SKU N/A Kategorijos ,

Panašūs produktai

Sužinokite, kai produktas vėl atsiras! Mes jums iškart pranešime, kai turėsime šio produkto savo sandėlyje. Prašome palikti savo veikiantį el.pašto adresą apačioje.

Mes naudojame slapukus (angl. cookies), kad užtikrintume geriausią patirtį mūsų svetainėje